Even Voorstellen

Wat wil je later worden?

Mijn naam is Caspar van der Poel. Ik ben Fysiotherapeut en Acupuncturist. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het helpen van mensen. Op 8-jarige leeftijd antwoordde ik op de vraag: “Wat wil je later worden?”
“Chirurg, want dan kan ik mensen beter maken.”

Het leven loopt soms anders dan gedacht.

Jaren lang heb ik dat doel voor ogen gehouden: Ik wil chirurg worden. Maar dan krijg je te maken met het echte leven en maak je andere keuzes. Ik koos ervoor om fysiotherapie te gaan studeren als opstap naar geneeskunde. Fysiotherapie vond ik echter zo leuk, dat ik die studie ook wilde afmaken. Het was een intensieve en uitdagende opleiding en bood uitzicht op een vak waarmee ik veel contact had met klanten en ze goed kon helpen. Precies wat ik wilde.

Van fysiotherapeut naar acupuncturist.

 Op 12 jarige leeftijd schreef ik een werkstuk over acupunctuur. Hoe behandelen met naaldjes kon werken fascineerde mij ontzettend. Toen ik tegen het einde van mijn opleiding fysiotherapie de kans kreeg om een opleiding acupunctuur te volgen, greep ik deze kans met beide handen aan.

Gaat dat samen, fysiotherapie en acupunctuur?

 Ik vind de acupunctuur een prachtige aanvulling op de westerse geneeskunde en fysiotherapie. Het is een holistische behandelwijze, die goed aansluit op mijn visie. In plaats van enkel symptomen te behandelen, wordt een behandeling op maat gemaakt, die past bij jou als persoon. Individuele behandeling gericht op jou vind ik zeer belangrijk en op deze wijze pak ik met zowel fysiotherapie als acupunctuur allerlei klachten aan waar jij mee zit.

Persoonlijke aandacht staat centraal.

 Zit je met pijn, stijfheid of andere klachten in het bewegen? Of heb je juist klachten als slaapproblemen, allergieën of andere gezondheidsbeperkingen? Bij mij kun je terecht voor een persoonlijke behandeling, waarbij er alle tijd en aandacht is voor jou en jouw klacht. Ik ben CKR geregistreerd bij het KNGF en ben lid van de NVA. Dus als de behandelingen vallen binnen jouw zorgverzekering, heb je recht op vergoeding van je zorgverzekeraar.

 

Balans Praktijk © 2018 | PIXIT Ontwerpstudio & Yuzi