Face Reading

Face Reading is het bestuderen van de kenmerken en lijnen in het gezicht, om op deze wijze een inzicht te krijgen in iemands karakter en ervaringen.

Van jongs af aan leren we kijken naar gezichten en leren we gezichtsuitdrukkingen en kenmerken te herkennen en interpreteren. Ons gezicht is daarmee een zeer belangrijk onderdeel in de dagelijkse communicatie.

Het gezicht geeft een hoop informatie over wat iemand denkt of voelt. Voor een getraind oog vertelt het gezicht echter nog zoveel meer. Op die manier kunnen zaken aan het licht komen, waarvan de persoon zelf zich niet eens bewust is.

Gezichtsdiagnostiek

Verschillende gebieden op het gezicht komen overeen met de verschillende meridiaan/orgaan systemen in ons lichaam. Veranderingen (in bijvoorbeeld kleur) in deze gebieden geven informatie over de staat van dat meridiaansysteem of orgaan en helpen een acupuncturist bij het stellen van een diagnose en het bepalen van een behandelplan.

Daarnaast is het voor een Cosmetisch Acupuncturist zeer bruikbaar bij het interpreteren van de verschillende lijnen en markeringen in het gezicht, om zo ook deze op een effectieve manier aan te pakken.

Wil je meer weten over Face Reading en wat ik daarmee voor je kan doen? Kijk dan op Facereadings.nl

Balans Praktijk © 2019 | PIXIT Ontwerpstudio & Yuzi