Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen bij Balans Praktijk.

Ik ga weer aan de slag met Acupunctuur en Coaching op mijn praktijk

De afgelopen tijd is een vreemde tijd geweest waarin veel mensen thuis hebben gezeten. Sommige mensen ervaren dit als prettig, anderen ervaren dit juist als heel stressvol.

COVID-19

Balans Praktijk mag de deuren weer openen voor de fysiotherapie.

Nadat we ruim een maand dicht moesten ivm de COVID-19 maatregelen heeft de fysiotherapie inmiddels weer groen licht gekregen om op te gaan schalen.
Ik mag dus weer enigszins aan de slag om jullie weer op weg te kunnen helpen.

Leven met het heft in handen in tijden van crisis

Onze maatschappij en ons leven staan even op z’n kop. We bevinden ons in een crisis waar we nog geen ervaring mee hebben.
Er heerst onrust.

In tijden zoals deze wordt er een beroep gedaan op je flexibiliteit.

3 Redenen om mindfulness in jouw leven te brengen

Plus een oefening om gelijk aan de slag te gaan.

Je hebt een druk bestaan. Er is altijd wel weer wat te doen en je holt van de ene klus naar de andere. Er lijkt altijd nog zoveel te doen en er komt geen einde aan.

Je Brein is een Speeltuin

Een gedicht dat ik heb geschreven voor de mindfulness trainingen die ik geef, om ons eraan te herinneren dat aanwezig zijn in het huidige moment en kunnen genieten heel waardevol zijn.

Ankeren - Een optimale staat altijd tot je beschikking

Kun jij je een moment herinneren waarop jij je heel blij voelde? Of een moment waarop jij je heel gemotiveerd voelde om iets te doen?

Training: Bewust leven naar je Waarden

Heb jij het gevoel dat je meer geleefd wordt dan dat je werkelijk leeft? Houdt de stress en drukte van alledag je op je plaats en weet je eigenlijk niet meer goed welke kant je op moet gaan?

CKR geregistreerdLid NVAKvK:50395378AGB-Codes praktijk: 04063504 & 90-(0)52168AGB-Codes zorgverlener: 04-116593 & 90-043420
Balans Praktijk © 2020 | Made by PIXIT Ontwerpstudio & Yuzi