Ontdek je Waarden en Kies je beste Leven!

In de workshop, In de Kracht van je Waarden, ontdek je wat jouw kernwaarden zijn. Die dingen die jij het meest belangrijk vindt in jouw leven. 

Je maakt een diepere verbinding met jezelf en zodoende creëer je de ruimte om de keuzes in je leven af te stemmen op wat jij werkelijk belangrijk vindt.

Waarden hebben een zeer sterke invloed op ons leven. Soms bewust, maar over het algemeen onbewust bepalen ze de richting waarin we bewegen in ons leven. Ze zijn aanwezig in alles wat we doen. Als een onbewust filter, kleuren ze onze kijk op de wereld.

Weten wat jouw kernwaarden zijn, waar jij voor staat in het leven, geeft je een heel sterke tool in handen. Door je bewust te zijn van wat jij werkelijk belangrijk vindt in het leven, kan je de keuzes die je maakt, beter afstemmen. Zo geef je bewust meer richting aan jouw leven.

Na deze workshop weet je:

  • Wat voor jou echt belangrijk is in het leven;
  • Jouw kernwaarden;
  • Hoe jouw kernwaarden je kunnen leiden in jouw keuzes.

Wil jij ook meer in verbinding staan met wat jij echt belangrijk vindt in het leven? Keuzes maken waar je echt achter staat? De regie hebben over jouw leven?
Zet dan nu de eerste stap en ontdek je kernwaarden.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor de workshop In de Kracht van je Waarden: Ontdek je Waarden en Kies je beste Leven.

Waar: Balans Praktijk, in het Gezondheidscentrum op het Via Antiqua in Noordwijkerhout

Wie: De Workshop is toegankelijk voor iedereen. Er is ruimte voor 8 deelnemers en de workshop gaat door bij tenminste 4 deelnemers.

Wanneer: Vrijdag 21 juni 2019 van 18.30 uur tot 21.30 uur.

Kosten: 35,- euro excl BTW

Meld je vandaag nog aan via het contactformulier of stuur een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Vermeld daarbij: Aanmelding workshop Waarden.
Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding

Balans Praktijk © 2019 | PIXIT Ontwerpstudio & Yuzi