Jou helpen om het beste uit je leven te halen! Dat is iets wat ik bij Balans Praktijk ontzettend graag doe. En daarom sta ik al 10 jaar lang voor je klaar.

Wat in 2010 is begonnen door een overname van een fysiotherapie praktijk, is door de jaren heen steeds verder uitgegroeid. Door het volgen van verschillende mensgerichte opleidingen zoals acupunctuur, mindfulness, NLP en Face Reading heb ik mijzelf verder ontwikkeld.

Hierdoor ben ik zelf de afgelopen jaren erg gegroeid en is mijn visie en werkwijze geleidelijk aan veranderd. En daarmee verandert Balans Praktijk ook. De laatste tijd is mij duidelijk geworden dat ik zelf ook actief nog grotere veranderingen moet doorvoeren. Veranderingen die mij in staat stellen om jou de hulp en aandacht te bieden die passen bij mij en mijn visie en doelstellingen.

Per 1 januari 2021 verandert dan ook mijn werkwijze van fysiotherapie. Vanaf die datum ga ik mijn coaching nog meer integreren in mijn dagelijkse werkzaamheden. Om dat goed te kunnen doen, breid ik de behandeltijd per behandeling uit naar ten minste 45 minuten. Op die manier is er alle tijd en ruimte om samen aan de slag te gaan. Zodat ik jou die ondersteuning kan bieden, waarmee ik jou het beste verder kan helpen.

Daarvoor is er nog een verandering nodig. Bij de start in 2010 was het niet meer dan logisch dat ik de contracten tekende bij de zorgverzekeraars. De laatste jaren merkte ik dat dit voor mij ging wringen. Het beperkte mij in de ruimte om jou optimaal te kunnen helpen. Daar passen de contracten van zorgverzekeraars niet in. Voor 2021 teken ik dan ook deze contracten niet.

Per 1 januari 2021 is er dus meer behandeltijd en behandelruimte voor jou. Meer tijd voor de reguliere fysiotherapie en meer tijd om samen aan de slag te gaan om jou te helpen je doelen en wensen te realiseren. Doordat veel zorgverzekeraars bij hun natura polis, slechts een gedeelte vergoeden van de zorg van niet gecontracteerde zorgverleners, kan het zijn dat je een deel van de behandeling zelf moet betalen.

Je kan echter ook kiezen voor een restitutiepolis. Dit is het type verzekering waarbij je zelf de volledige keuze vrijheid hebt voor jouw zorgverlener, zonder dat dit van invloed is op de vergoeding die je krijgt.
Kijk voor meer informatie over het verschil tussen natura- en restitutiepolis eens op de website van de consumentenbond.

Ben jij er klaar voor om in 2021 samen met mij aan de slag te gaan? Dan zie ik je graag terug vanaf maandag 4 januari 2021. 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een afspraak

  • Gemeente Noordwijk
  • Voor ieder 1
  • Goud [z] Waard
  • Marilou Event Support
  • Conn-x-e
  • Harteveld trainingen