Caspar_-_ballenbak_.jpgHeb jij wel eens het gevoel dat je geleefd wordt?
En je doet heel hard je best om alle ballen hoog te houden.

Je leven loopt niet zoals jij dat eigenlijk voor ogen had. Je hebt je zo lang en zoveel aangepast aan de wensen en verwachtingen van anderen, dat je nu het gevoel hebt: Wie ben ik eigenlijk? Wat zou ik willen? 

Laat zien wat je Waard bent!

Je hebt een druk leven. Een hoop ballen hoog te houden. En wanneer iemand je vraagt: “Hoe gaat het?” Antwoord jij direct met: “Ja, goed! Druk!”

Maar eigenlijk voelt het helemaal niet zo goed. Je bent het zat om altijd maar bezig te zijn met hoe het allemaal hoort. Je bent moe. Je voelt je verre van gelukkig. Maar eigenlijk weet je niet meer wat je moet.
Je hebt je zolang aangepast aan de wereld om je heen en aan de verwachtingen die (jij denkt dat) anderen hebben. Je hebt eigenlijk helemaal geen idee meer wie je zelf bent. Of wanneer je op dit spoor terecht bent gekomen.

Het enige wat je wel weet, is dat je het diep van binnen eigenlijk anders wil. 

Dan is het nu tijd om naar dat gevoel te gaan luisteren. 

Dat gevoel van onvrede, teleurstelling en leegte zit er niet voor niets. Nee, het is geen leuk gevoel. Liever druk je het natuurlijk weg. Ga je harder werken, nog meer doen en vooral niet stil zitten. Want wanneer je stil gaat zitten, even niks in handen hebt, juist dan bekruipt dit gevoel je. 

Door er niet naar te luisteren, negeer je jezelf en versterk je dat gevoel. Iedere keer komt het weer terug. Net een beetje meer. Net zolang tot jij er wel aan toe bent om ernaar te luisteren.

Caspar_van_der_Poel_-_In_verbinding_met_jezelf.jpgIs nu dan dat moment gekomen?

Het moment om dat contact met jezelf te gaan herstellen. Er weer achter te komen wie jij bent en wat jij eigenlijk nodig hebt om je ook weer goed te voelen en gelukkig te zijn met jezelf.

Verbinden met jezelf. 

Ik weet het, ’t klinkt als een enorme dooddoener, want iedere ‘zwevende’ en spirituele coach zegt het: in jezelf zitten de antwoorden die jij zoekt. Maar ik benader het heel nuchter: door de juiste vragen te stellen, geef jij de antwoorden. De oplossingen die jij nodig hebt om weer in verbinding te staan met jezelf en van daaruit ook weer écht de verbinding aan kunnen gaan met de mensen om je heen. 

Wie ben jij? 

Wat is er belangrijk voor jou? Waar hecht jij waarde aan? Hoe zou jij dat graag willen terugzien in je dagelijks leven?
Stel je eens voor dat jij aan het einde van je leven bent. De mensen om je heen van wie je houdt, jouw dierbaren, je vrienden en kennissen… Hoe zou jij graag willen dat zij jou herinneren?
Wanneer jij de stilte durft op te zoeken, zijn het vragen als deze, die jou weer inzicht geven in waar het voor jou echt om draait en wat jij aandacht mag gaan geven in je dagelijks leven.
Alleen jij kunt deze vragen beantwoorden. Maar dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Ik help je graag.

Jezelf weer zien en laten zien.

Jezelf her-ontdekken begint bij weten wat voor jou echt belangrijk is. Weten waar jij waarde aan hecht. Vragen zoals ik die hierboven noemde, helpen jou daarbij. Ze starten de ontdekkingstocht naar jezelf. Naar jouw kernwaarden. 

Daarmee ben je er nog niet.

Wat voor jou belangrijk is, mag een plek en een doel krijgen in je dagelijks leven. Het mag de richting aan gaan geven in je leven. Jouw kernwaarden zijn de basis zijn voor waardevolle doelen. Die ga je naleven.

Dat is spannend. Het is een stap buiten je comfortzone. Die plek die nu misschien niet meer helemaal ok voelt, omdat je het gevoel van geluk mist, maar die wel al jaren heel veilig en vertrouwd voelt en je ook zeker gediend heeft.
In één keer daar doorheen breken werkt averechts. Dat doe je stap voor stap. Je leefregels en overtuigingen steeds wat verder uitdagen. Daardoor groeit je zelfvertrouwen. Je laat steeds meer van jezelf zien. Daarmee verdiep je jouw relaties.

Ik ben Caspar van der Poel.

Caspar van der Poel Limited EditionIk help jou om die verbinding met jezelf weer te herstellen. Dat jij jezelf weer echt gaat zien, zodat jij jezelf ook weer écht gaat laten zien. Zodat jij het leven gaat leiden, waar jij waarde aan hecht.
En dat is soms knap lastig en hartstikke spannend. Ik weet het. Van jongs af aan heb ik mijzelf hartstikke onzichtbaar gevoeld. Het gevoeld gehad dat ik er niet toe deed. Op school gepest en klein gehouden door volwassenen die eigenlijk het goede voorbeeld zouden moeten geven. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf, mijn identiteit volledig kwijt raakte.
Tot ik de regie terugpakte en mijzelf ging her-ontdekken. De teugels meer ging laten vieren en mijn eigen waarden als leidraad ging nemen voor een gezond en gelukkig leven.
Nu help ik anderen dat ook te doen.

Vind jezelf terug!

Ben jij eraan toe om zelf weer die regie terug te pakken over jouw leven. Om te ontdekken wat jij nu eigenlijk wil. En er dan vooral ook voor te gaan! Om te gaan zien én laten zien wie jij bent? Zodat jij weer echte verbinding maakt met jezelf en de mensen om je heen. Zodat je relaties versterken en meer betekenis krijgen? 

Dan is Laat zien wat je Waard bent! het coaching programma waarmee ik jou daarbij help. 9 Weken gaan we samen aan de slag. In deze periode maak jij weer kennis met jezelf en wat nu echt belangrijk is voor jou.
Je pakt zelf de regie weer terug over jouw leven. Je gaat doelen stellen aan de hand van jouw kernwaarden en daar natuurlijk ook naar leven. Dat kan soms best even spannend of lastig zijn. Het brengt je soms buiten je comfortzone naar je onzekerheden en twijfels toe. Die leer je aangaan. Want leven naar je waarden is soms lastig, maar nooit onmogelijk.

Aan het einde van dit programma heb jij:

 • Een stevige verbinding met jezelf en wat voor jou werkelijk belangrijk is in het leven.
 • Je hebt de regie over jouw leven.
 • Een betere relatie met jezelf en verbinding met de mensen om je heen.
 • Een grotere mentale flexibiliteit, die jou in staat stelt je dromen en doelen na te streven.
 • Een duidelijk actieplan over hoe jij jouw leven vorm gaat geven aan de hand van jouw waarden.

Wat anderen zeggen

Ik heb nu de juiste focus en weet hoe ik mijn carrière vorm moet geven, zodat deze bij mij past. Ik heb nu duidelijk wat voor mij belangrijk is en hoe ik dit vorm wil geven in mijn dagelijks leven. Daardoor neem ik nu in ons team de taken op me die passen bij mij en mijn doelen.
Dimitry

Coaching Traject:
Laat zien wat je Waard bent!

Dit is een traject waarin we intensief samenwerken en waarin ik graag mijn tijd en volledige aandacht aan jou besteed. Daarom begeleid ik maar een beperkt aantal klanten tegelijk. Dit start met een kennismakingsgesprek waarin ik kan beoordelen of jij een passende match bent voor dit traject.
Wil jij weten of dit het traject is voor jou? Plan dan nu een kennismakingsgesprek in. 

 • 9 weken intensieve begeleiding.
 • Individuele coaching.
 • WhatsApp contact voor ondersteuning.
 • Directe resultaten in je dagelijks leven.
 • Groeiend zelfvertrouwen 

Boek nu direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij.
zijn wij een goede match, dan start voor 990,- euro incl. btw. jouw reis naar het her-ontdekken van jezelf. Jezelf zien en laten zien!

Jij bent niet voor niets op deze wereld: Laat zien wat je Waard bent!

 • Gemeente Noordwijk
 • Voor ieder 1
 • Goud [z] Waard
 • Marilou Event Support
 • Conn-x-e
 • Harteveld trainingen