Zoek je balans? Laten we jouw dromen waarmaken.

Ben je klaar met altijd maar gejaagd door het leven te gaan? Het iedereen naar de zin te maken, behalve jezelf? Klaar met je geleefd te voelen? Leer JA te zeggen tegen jezelf en NEE tegen wat niet meer past, zodat jij nu eindelijk wel toekomt aan jezelf en wat voor jou belangrijk is. Neem de regie over jouw leven terug en maak jouw dromen waar.

Ja ik wil het nu anders

Ik hoor, ik hoor wat jij niet hoort en het is….
?
?
?


Een hele schelle piep in mijn oren. Tinnitus noemen ze dat.
En eigenlijk hoor je mij daar ook nooit over. Zo weinig zelfs dat zelfs mijn man laatst verbaast was, dat ik het erover had. Ik mag er al sinds ´t einde van mijn tienertijd/begin 20 van genieten.

Dat ik niet de enige ben met deze klacht, dat weet ik heel zeker. Ik kom het vaker tegen bij klanten. En voor hen is het een grote bron van ergernis, frustratie en stress. En dat snap ik. Het is ook niet bepaald prettig, de hele tijd zo’n geluid horen dat er eigenlijk niet is. Zeker wanneer je in stilte gaat zitten, met de aandacht naar binnen gekeerd.

Het is vervelend. En dus wordt de aandacht er naartoe getrokken, met allerlei gedachten van afkeer.

? ‘Moet dit nu´
? ´Ik wil dit niet´
? ´Gaat dit ooit nog over´
? ´Dit houd ik niet vol´
? ´…´

Gedachten van afkeer. Weerstand. En met die weerstand ontstaat er een lijden, nog bovenop de ervaring van de tinnitus.

De enkele keer dat ik het over mijn ervaring met tinnitus heb, en vertel dat ik ook al zeker 18 jaar ervan geniet, krijg ik reacties als: “Wat vervelend voor je.” “Wat verschrikkelijk.” “Ik hoop dat je er niet al te veel last van hebt.”

Maar weet je… Ik heb tinnitus. Ik hoor constant een schelle piep in, met name, mijn rechter oor. Maar ik heb er geen last van.

Het is er. En daar blijft het in mijn gedachten bij.

Het staat mij nergens in de weg.

En wat ik kan, dat kan jij ook leren. Daar help ik je graag bij!

CasparIk ben Caspar van der Poel 

En ik help jou jezelf weer te zien, zodat jij jezelf ook weer kunt laten zien. Klachten, zoals tinnitus, maar ook andere chronische (pijn)klachten... Je hebt ze, en daarnaast heb je nog zoveel meer. Ze hoeven een waardevol leven niet in de weg te staan. Ik help jou om weer vooruit te komen. Zodat jij gaat doen wat belangrijk voor jou is. Je leer om je klachten met een accepterende houding te benaderen en een leven op te bouwen dat voor jou van betekenis is. Dat doe ik bijvoorbeeld in het coaching programma Laat zien wat je Waard bent!

Hoe ik je help

Of je nu eigenlijk wel weet wát je wil, maar nog teveel opgaat in het zorgdragen voor anderen waardoor jouw dromen nooit uitkomen. Of dat je eigenlijk vooral jezelf weer wil leren kennen, weer herontdekken wie jij bent en wat jij wil. Of dat je vooral jouw rust wil terugvinden in de hectiek in het dagelijks leven. Ik ben er voor je. Daar heb ik verschillende trajecten voor:

Je wil nu echt je dromen waar maken!

Het gevoel van succes, trots en geluk gaan ervaren, omdat je nu daadwerkelijk bereikt wat jij wil.

En Nu Doe Ik Het Echt!

 • Je bereikt jouw dromen en doelen.
 • Je ervaart succes, trots en geluk.
 • Je voelt je sterk.
 • Je doet waar je energie van krijgt.
 • Je zegt JA tegen jezelf en NEE tegen wat je niet meer past.

Ontdek meer

Wat wil jij eigenlijk?

Je weet niet wat jouw dromen en doelen eigenlijk zijn. Je wil weer ontdekken wie jij bent en wat voor jou belangrijk is. Om dat weer leidend te laten zijn in je leven.

Laat zien wat je Waard bent!

 • De regie hebben over je leven.
 • Leven naar wat voor jou echt belangrijk is.
 • Een goede relatie met jezelf én de mensen om je heen.
 • Doelen stellen aan de hand van jouw waarden.

Ontdek meer

Je rust terugvinden

Je wil rust in je hoofd. Rust in je lijf. Weg met dat gejaagde gevoel. Meer in het nu leven en genieten.

Mindfulness Training

 • Beter met stress omgaan.
 • Rust in je hoofd.
 • Beter slapen.
 • Meer focus.
 • Gelukkiger en meer tevreden zijn.

Ontdek meer

Ben jij er klaar voor

Stap 1

Plan een kennismakingsafspraak

Stap 2

In de eerste sessie weten wat je tegenhoudt

Stap 3

3 maanden coaching op maat

Stap 4

Succes, trots en geluk ervaren

Stap 5

Jij maakt je dromen waar

Ben jij er klaar voor?

Plan nu een afspraak in

Testimonials

Ik pak in het team nu de taken op die bij mij en mijn doelen passen. Daardoor loopt mijn carrière nu in de richting die ik wil.
Dhr. D.A. Roelofs, Woonbegeleider

Blog Gelijk zelf al aan de slag?

In deze blogs deel ik tips, inzichten en oefeningen met je, waar jij nu al direct mee aan de slag kan! Zo pak jij nu al de regie over jouw leven.

Ik hoor wat jij niet hoort

Ik hoor, ik hoor wat jij niet hoort en het is….
?
?
?

Mindfulness helpt je bij de pijnlijke en zware momenten in het leven

750 meter stevig door fietsen. 20 Walking lunges. 45 seconden wall-sit. En dat voor 3 rondes.

Mijn personal trainer Luke Wesselo weet wel hoe je binnen no-time je bovenbenen in brand krijgt.

Doe Zonder te Doen

Doe Zonder te Doen, Werk Zonder te Zwoegen.

Bij les 3 van de Mindfulness Training staat deze quote uit de Dao De Jing altijd op het lesbord.

Wat betekend het en hoe kan dit jou helpen in je dagelijks leven?

 • Gemeente Noordwijk
 • Voor ieder 1
 • Goud [z] Waard
 • Marilou Event Support
 • Conn-x-e
 • Harteveld trainingen