12 Jaar geleden… Als je mij toen vroeg waar ik over 12 jaar zou staan. Dan wist ik dat duidelijk te beantwoorden: In mijn eigen fysiotherapie en acupunctuur praktijk. Op dat moment leek mijn toekomst vast te staan. Net gestart met mijn eigen praktijk, dan lijkt het logisch dat die zich gewoon jaren zo voortzet.

 Maar niets is minder waar.

Het is nu 1 augustus 2022 en vandaag bestaat mijn Balans Praktijk 12 jaar. En man, wat is er een hoop gebeurd en veranderd in die tijd.

Fysiotherapie en acupunctuur, ja dat doe ik nog steeds. Precies zoals ik 12 jaar geleden ook dacht.

Maar ik had destijds niet kunnen bedenken hoe mijn interesses zouden veranderen.

Dat ik me ook meer en meer zou gaan bezig houden met wat jou beweegt. Met waarvoor jij in actie komt. Waarvoor jij gemaakt bent.

Dat ik jou mag zien opleven, wanneer jij de mogelijkheden in jezelf ontdekt. Wanneer jij dat diepe verlangen in jezelf aanboort en naar boven toe haalt. Dat jij helemaal gaat stralen, omdat je verbinding maakt met jou diepste gevoelens. Jouw dromen. Jouw missie.

Ja, 12 jaar geleden was ik fysiotherapeut en acupuncturist.

Door de jaren heen zijn daar o.a. Face Reader, Mindfulness Trainer en NLP Trainer aan toegevoegd.

Maar wat ik nu eigenlijk ben, is de katalysator die jou helpt om je dromen waar te maken.

Waar zou ik staan als er straks weer 12 jaar verstreken is…? Ik denk weer verder op het pad van het leven van mijn dromen en mijn missie.

Waar stond jij 12 jaar geleden?

En waar hoop jij in de komende 12 jaar naartoe te gaan?

Als dat iets is waarbij ik jou kan helpen... Let me know!

Ik help je graag verder.

Balans Praktijk © 2022 | Made by PIXIT Ontwerpstudio & Yuzi