Sta in je lichamelijke en mentale kracht

U bent welkom op

Via Antiqua 11
2211 HW Noordwijkerhout
Telefoon: 0252 344 649
Mobiel: 06 1996 3803
E-mailadres: info@facereadings.nl

CKR geregistreerd
Lid NVA
KvK:50395378
AGB-Codes praktijk: 04063504 & 90-(0)52168
AGB-Codes zorgverlener: 04-116593 & 90-043420

En Nu Doe Ik Het Echt

Wat wil je nou écht?

Soms lijkt het erop dat je leven niet de kant op gaat die jij graag zou willen. Je loopt tegen klachten of hindernissen aan, waar je op dit moment geen oplossing voor ziet.
Je hebt een druk leven, er is altijd wel wat te doen. Alleen aan de dingen die jij echt belangrijk vindt, of die jij echt graag doet komt je nooit toe. En zo kan je het gevoel krijgen dat je meer geleefd wordt dan dat je zelf echt leeft.
Pak de regie over je leven!
Wil jij de regie ervaren over jouw leven. Leven op een manier die voldoening geeft? Jouw dromen en doelen waarmaken? Balans ervaren in jouw leven?

“Do as much of YOU as you can possibly do. Using the talents you are given, through virtuous action”

Maak jouw dromen waar.

Iedereen is uniek. Jij, met jouw unieke combinatie van talenten, (karakter)eigenschappen en vaardigheden, hebt wat mee te geven aan deze wereld. Jij bent hier om jouw leven te leven. Om je dromen en doelen waar te maken. Om jouw missie waar te maken.

En toch staat het leven je soms in de weg. Ben je helemaal niet bezig met het leven naar wat jij écht belangrijk vindt. Loop je mee in de sleur van alledag. Hol je van de ene actie door naar de andere. Misschien weet je eigenlijk niet eens meer wat je écht wil.

Dan ben ik er voor jou.

Als jouw dromen nooit de aandacht krijgen die ze eigenlijk verdienen. Omdat je jezelf wegcijfert en niet gezien wordt. Dan is het tijd om te zeggen: 'En nu doe ik het echt.'

Dat is tevens de naam van een traject waarin ik jou 1-op-1 help om weer succes, trots en geluk te voelen. Meteen in de eerste sessie weten we exact wat je tegenhoudt. Zodat we direct vooruit kunnen met de stappen om je dromen te bereiken. Je laat niet meer over je heenlopen en zegt JA tegen jezelf en NEE tegen de dingen die jou niet meer passen. Met als resultaat dat je de dingen doet die je graag wil en dat je lekker in je vel zit.

 

 

Om jou van dienst te kunnen zijn is het nodig om bepaalde persoonsgegevens te registreren. Uiteraard gaat Balans Praktijk zeer zorgvuldig om met deze gegevens, hoe dit wordt aangepakt kan je lezen in de Privacyverklaring.

12 Jaar

12 Jaar geleden… Als je mij toen vroeg waar ik over 12 jaar zou staan. Dan wist ik dat duidelijk te beantwoorden: In mijn eigen fysiotherapie en acupunctuur praktijk. Op dat moment leek mijn toekomst vast te staan. Net gestart met mijn eigen praktijk, dan lijkt het logisch dat die zich gewoon jaren zo voortzet.

Ik hoor wat jij niet hoort

Ik hoor, ik hoor wat jij niet hoort en het is….
🤫
🤫
🤫

Mindfulness helpt je bij de pijnlijke en zware momenten in het leven

750 meter stevig door fietsen. 20 Walking lunges. 45 seconden wall-sit. En dat voor 3 rondes.

Mijn personal trainer Luke Wesselo weet wel hoe je binnen no-time je bovenbenen in brand krijgt.

Balans Praktijk © 2022 | Made by PIXIT Ontwerpstudio & Yuzi