Even Voorstellen

Wat wil je later worden?

Hallo en welkom bij Balans Praktijk. Mijn naam is Caspar van der Poel.
Ik help jou graag om het beste uit je leven te halen.
Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in wat mensen beweegt en hoe ik jou het beste kan helpen. Op 8-jarige leeftijd antwoordde ik op de vraag: ”Wat wil je later worden?”
“Chirurg, want dan kan ik mensen beter maken.

Het leven loopt soms anders dan gedacht.

Jarenlang heb ik dat doel voor ogen gehouden: Ik wil chirurg worden. Maar het leven bestaat uit keuzes maken en ik maakte uiteindelijk de keus die mijn leven een heel andere richting op stuurde. Ik koos ervoor om fysiotherapie te gaan studeren, om zo na mijn propedeuse de overstap naar geneeskunde te maken. Fysiotherapie vond ik echter zo leuk, dat ik die studie ook af wilde maken.
Het was een intensieve en uitdagende opleiding. Het uitzicht: een vak waarmee ik jou goed ga kunnen helpen.
Precies wat ik wilde.

Van fysiotherapeut naar acupuncturist.

Op 12 jarige leeftijd schreef ik een werkstuk over acupunctuur. Hoe behandelen met naaldjes kon werken fascineerde mij enorm. En zelf had ik ook al de werking van acupunctuur mogen ervaren. Dus toen ik tegen het einde van mijn opleiding fysiotherapie de kans kreeg om een opleiding tot acupuncturist te volgen, greep ik deze kans met beide handen aan. Want met acupunctuur kan ik nog meer doen om jou te helpen.

Leven is altijd in beweging

Stil staan past niet bij me. Leven is bewegen en ik ben graag in beweging. Zo ga ik meerdere keren per week voor ik ga werken eerst een uur in de sportschool: Crossfit. En daarnaast ga ik regelmatig een stuk hardlopen.
Naast actief bewegen, ben ik ook altijd op persoonlijk vlak in beweging. Ik ontwikkel mij graag verder en mijn focus ligt daarbij op het verbeteren van mijzelf op zo’n manier, dat ik jou beter kan helpen het beste uit jezelf te halen.

Doen wat bij je past

En dan komt het punt dat ik de conclusie trek: jou weer beter maken is erg leuk. Jou helpen het beste uit jezelf halen is geweldig.
En zo nam ik weer een andere wending in het leven.
Fysiotherapie en acupunctuur hebben mij veel geleerd over ziekte en gezondheid, vooral in de zin van weer gezond worden. Maar het beste uit jezelf halen is veel meer dan dat. Het beste uit jezelf halen, is dingen doen die bij je passen. Aandacht besteden aan wat voor jou belangrijk is en daar helemaal voor gaan.
Daarom heb ik mij de laatste jaren vooral op dat vlak verder ontwikkeld, door verschillende opleidingen te volgen:

  • Facereading
  • Mindfulness Trainer
  • NLP Trainer

Lichamelijk en mentaal in je kracht staan

Het levenspad dat ik tot nu toe heb doorlopen, heeft mij veel inzicht gegeven. Hiermee kan ik jou helpen ontdekken wat jou beweegt. Ik geef jou het heft in handen, zodat jij het beste uit jouw leven haalt. Wanneer jij in jouw kracht staat, met je voeten op de wereld, dan ben jij in staat jouw dromen waar te maken.

 

  • Gemeente Noordwijk
  • Voor ieder 1
  • Goud [z] Waard
  • Marilou Event Support
  • Conn-x-e
  • Harteveld trainingen