Kraaienpootjes, die charmante lijntjes die zich rond je ogen vormen, zijn meer dan alleen tekenen van ouderdom.

Ze vertellen een verhaal, een verhaal van vreugde en verdriet dat in ons leven hand in hand gaat. Maar wat betekenen ze eigenlijk?

De dans van vreugde en verdriet.

Als je goed kijkt naar gezichten, zul je merken dat er twee soorten lijntjes zijn aan de buitenzijde van de ogen: die vanaf het oog omhoog lopen en die vanaf het oog naar beneden lopen. De lijntjes die omhoog lopen, de zogenaamde kraaienpootjes, zijn een teken van vreugde. Ze symboliseren de emotie van vreugde, die binnen de Chinese Geneeskunde verbonden is met het element vuur. 5 elementen

Vuur staat voor bloei, passie en uitbundigheid, en het helpt bij de expressie van al onze emoties.

Balans in het leven.

Kraaienpootjes laten zien dat iemand vreugde heeft gekend in het leven en dit regelmatig heeft geuit. Maar ook verdriet heeft zijn plaats. Lijntjes die naar beneden lopen, geven aan dat iemand verdriet heeft gekend. De emotie die verbonden is aan het element metaal.

Vreugde en verdriet zijn geen tegenpolen, maar complementaire krachten die elkaar in evenwicht houden. Als Face Reader zoek ik altijd naar de balans tussen deze twee typen lijntjes, omdat dit veel vertelt over iemands levenservaring.
Je lichaam streeft altijd naar balans om gezond te blijven. Als het ene aspect te sterk overheerst, kan dit leiden tot verstoringen die tot klachten kunnen leiden. Dat geldt ook voor vreugde en verdriet.

Vreugde, plezier, het vuur van het leven.

We kunnen er haast geen genoeg van krijgen. Je wilt er meer van. Maar wanneer dit doorschiet kan het leiden tot roekeloosheid in het zoeken van avontuur. Of het put je uit, en laat je uit eindelijk kelderen naar neerslachtigheid.

Het vinden van balans.

Ik help graag om die balans in het leven te vinden, waarop jij je dromen en doelen kunt realiseren.

Evenwicht

Wil je meer weten over de boodschappen die je gezicht draagt en hoe je deze kunt interpreteren voor innerlijke groei? Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan de workshop "De Kaart van Emoties". In deze workshop leer ik je in 3 uur alles over de lijnen en rimpels op het gezicht en wat deze je vertellen.
Het is een kans om meer te leren over jezelf en de mensen om je heen, door anders te leren kijken naar het gezicht.

Doe je mee? Donderdag 16 mei is de eerstvolgende.

  • Gemeente Noordwijk
  • Voor ieder 1
  • Goud [z] Waard
  • Marilou Event Support
  • Conn-x-e
  • Harteveld trainingen