Face Reading

Face Reading is het bestuderen van de kenmerken en lijnen in het gezicht, om op deze wijze een inzicht te krijgen in iemands karakter en ervaringen.

Van jongs af aan leren we kijken naar gezichten en leren we gezichtsuitdrukkingen en kenmerken te herkennen en interpreteren. Ons gezicht is daarmee een zeer belangrijk onderdeel in de dagelijkse communicatie.

Het gezicht geeft een hoop informatie over wat iemand denkt of voelt. Voor een getraind oog vertelt het gezicht echter nog zoveel meer. Op die manier kunnen zaken aan het licht komen, waarvan de persoon zelf zich niet eens bewust is.

Krijg meer zelfkennis met Face Reading.

Haal jij uit het leven wat je nodig hebt? Is de balans in jouw leven nog zoals je het hebben wilt?

De hectiek van het dagelijks leven.

Het leven in onze huidige maatschappij gaat in een sneltreinvaart. Informatie is overal voor handen en we zijn 24 uur per dag bereikbaar.Door alle prikkels om ons heen is het ook heel gemakkelijk onszelf, onze wensen en doelen, uit het oog te verliezen.

Laat mij je gezicht lezen, dan ontdekken we samen wat jij nodig hebt.

Door het lezen van jouw gezicht ontdekken we wat jouw sterke eigenschappen zijn, maar ook waar je valkuilen zitten. Vaste patronen komen aan het licht. Met Face Reading ga ik je coachen. Zo scheppen we weer orde in de chaos. Ik help je jezelf beter te leren kennen. Zo haal jij het meeste uit jouw eigen leven.

Wat is jouw passie?

Een Face Reading brengt meer inzicht in jezelf. We ontdekken wat jou motiveert en waar je passie ligt. Een lezing geeft je meer inzicht in hoe jij zelf in elkaar steekt. Het geeft meer kracht en inspiratie om jouw doelen te verwezenlijken en je eigen levensweg te vinden en te volgen.
Wat houdt jou tegen in je zelfontplooiing?


Met coaching via je gezicht op weg naar
geluk.

Met Face Reading bestudeer ik de kenmerken en lijnen in je gezicht. Op deze wijze krijg ik inzicht in jouw karakter en ervaringen.

Het gezicht als communicatiemiddel.

Van jongs af aan leren we kijken naar gezichten en leren gezichtsuitdrukkingen en kenmerken te herkennen en interpreteren. In onze dagelijkse communicatie maken we daar veel gebruik van.

Coachen door Face Reading.

Het gezicht geeft een hoop informatie over wat iemand denkt of voelt. Voor een getraind oog vertelt het gezicht echter nog zoveel meer. Zo komen zaken aan het licht, waarvan jij je zelf niet eens bewust bent. Op deze manier coacht een Face Reader je naar een gelukkiger leven, dat meer in balans is.

We zijn ons gezicht

Ons gezicht is een afspiegeling van onszelf en onze ervaringen. Verschillende kenmerken geven informatie over onze karaktereigenschappen.

De Kaart van Emoties.

We kennen het allemaal: lijnen en markeringen in het gezicht. Veel mensen weten echter niet, dat je ze kan lezen als een kaart. Ze geven informatie over doorgemaakte, of nog aanwezige, emoties en belangrijke gebeurtenissen in het leven.

Gezichtskenmerken en Karaktereigenschappen.

Gezicht lezen blijft echter niet alleen bij de lijnen en markeringen. De gezichtskenmerken als oren, neus, wenkbrauwen en ogen hebben ook een hoop te vertellen. Aan de hand van deze kenmerken ben ik in staat om karaktereigenschappen zeer nauwkeurig in te schatten.

De Face Reader als Coach.

Als Face Reader neem ik de taak op me, om al deze aspecten te analyseren. Door die analyse help ik jou meer inzicht te krijgen in jezelf. Je krijgt inzicht in wat jou drijft en wat je passie is. Zo coach ik jou om het beste uit jezelf en je leven te halen.

Waar kan Face Reading bij helpen?

Kom je er niet uit wat je wilt doen in het leven? Al van alles geprobeerd maar nog steeds niet gevonden welk werk je echt leuk vindt? Loop je vaak tegen beperkingen of gezondheidsproblemen aan en wil je weten hoe je er anders mee om kan gaan? Ben je van plan te gaan verhuizen, maar weet je niet waar je goed aan doet?

Bij dit soort vragen biedt een Face Reading antwoorden.

Wat is jouw vraag? Laat het mij weten, dan gaan we samen op zoek naar het antwoord. Bel vandaag nog voor een afspraak.

Wat jouw gezicht onthult.

Door een lezing wordt duidelijk wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Het geeft inzicht in wat voor omgeving jij je thuis of op je plek voelt. Coachen door gezicht lezen helpt je uit oude patronen te stappen en een nieuwe weg in te slaan. Een weg naar een betere gezondheid en geluk. En dat in alle facetten van het leven. Zo help ik mensen onder andere bij:

 • Het ontdekken wat ze motiveert en waar hun passie ligt
 • Het vinden van een passend beroep of het bepalen van een ideale werkomgeving
 • Het bepalen van een voor jou ideale woonomgeving
 • Het vinden van een gezonde en evenwichtige levensstijl
 • Het herkennen van een geschikte partner, gelet op bij elkaar passende karaktereigenschappen
 • Gemeente Noordwijk
 • Voor ieder 1
 • Goud [z] Waard
 • Marilou Event Support
 • Conn-x-e
 • Harteveld trainingen