Je hebt dromen, je weet wat je wil bereiken. Maar tegelijkertijd ben je zo iemand die altijd voor iedereen klaar staat, behalve voor jezelf… En daardoor vraag je je nu wel af wanneer nu eigenlijk jouw tijd komt. Wanneer jij eens aan de beurt bent.
En je weet ook wel dat je die tijd zelf moet pakken, maar ja… Zo makkelijk is dat nog niet.

Er zijn zoveel redenen om niet voor je dromen en doelen te gaan.

In een druk leven waarin je werk en het zorgen voor de wensen en behoeften van anderen tot nu toe altijd voorop hebben gestaan is het knap lastig om de tijd voor jezelf te vinden en de ruimte te ervaren om te gaan werken aan de dingen die jij wil bereiken. De ene week vind je er misschien wel wat tijd voor, maar ja… als je dan de weken daarna geen tijd vrij kunt maken, dan schiet het voor je gevoel natuurlijk ook niet op en lijkt het haast zinloos. Of je ervaart nog zoveel druk over wat er allemaal moet gebeuren dat je er helemaal geen ruimte voor ervaart. Heb je eindelijk eens tijd voor wat jij wil en dan wil je eigenlijk vooral eens helemaal niks. Moe van alles. En hoezo zou je überhaupt tijd kunnen nemen voor jezelf? Is dat niet hartstikke egoïstisch. Anderen rekenen ook op je.

Of je hebt het gevoel tegen gehouden te worden door anderen. Door mensen die het beste met je voor hebben, maar die je onbewust tegenhouden in het bereiken van je dromen. Ze komen vaak met goed bedoelde adviezen die, als je ze vaak hoort, vooral een enorme blokkade zijn om met jouw dromen en doelen aan de slag te gaan: “Zou je dat nou wel doen? Dat is toch niks voor jou.” Of: “Weet je het zeker? Ik zou het niet doen als ik jou was.”

En zo zijn er nog vele andere redenen te vinden, waarom jij jouw dromen en doelen links moet laten liggen. Daar ben je ook zeker niet de enige in. Veel mensen lopen hier tegenaan.

Je doet het niet gewoon maar even.

Als je er zo naar kijkt, dan lijkt het hartstikke simpel: Luister niet naar anderen en maak er tijd voor vrij in je agenda. Maar helaas, zo simpel is het niet. Was het dat wel, dan had je het allang gedaan.

Gelukkig is het waarmaken van jouw dromen, het bereiken van jouw doelen wel mogelijk. Wanneer je leert hoe je dat kunt doen. Er zijn dingen die je kunt gaan toepassen in je leven, technieken die je kunt leren, die jou helpen om er wel voor te gaan. Die jou helpen om je niet meer tegen te laten houden door wat anderen zeggen. En die jou wel de ruimte en tijd laten ervaren waarmee je aan jouw dromen kunt werken.

Ik maak daarvoor graag gebruik van technieken en vaardigheden uit NLP, Mindfulness en ACT, die jou helpen om jezelf in een optimale staat van zijn te brengen. Je zelfvertrouwen vergroten en je gevoel van ruimte versterken. Meditatie bijvoorbeeld, dat je helpt om ruimte te vinden tussen je gedachten. Of het gebruik maken van positieve ankers, die jou aan een positieve en energieke stemming helpen. Technieken die je een mindset geven die gericht is op groei en mogelijkheden. Er is heel veel wat jij kunt doen. Je moet alleen weten wat je wanneer moet gebruiken.
En dat is prima te leren.

Ik ben Caspar van der Poel.

Wacht niet tot later met doen waar jij gelukkig van wordt.

CasparHet hakte er even in en zette me goed aan het denken. Ik was 25 en net aan het werk als fysiotherapeut toen ik het voor het eerst meemaakte. Een klant, 64 jaar oud, vertelde me wekelijks hoe hij eindelijk zou gaan leven als hij over een paar maanden met pensioen ging. Maar dat pensioen zou nooit komen. 3 maanden ervoor overleed hij plotseling aan een hartaanval. Hij was de eerste, maar zeker niet de enige. Dit voorval heeft mij ertoe aangezet mij nog meer te verdiepen in wat jou beweegt en hoe jij weer in beweging komt, zodat jij wel nu dat leven gaat leven wat je wil. Zodat jij wel jouw dromen waar gaat maken. Als Fysiotherapeut en Acupuncturist heb ik een zeer gedegen kennis van het menselijk lichaam en dankzij m’n opleidingen tot Master Face Reader, Mindfulness & NLP trainer en ACT coach heb ik de kennis en ervaring in huis om jou te helpen jezelf te zien én te laten zien. Zodat jij met vertrouwen het leven van jouw dromen tegemoet gaat.

Ik ben ervan overtuigd dat ook jij jouw dromen waar kan maken.

Geluk is er ook voor jou!

Ben jij het ook zat dat jouw dromen en doelen altijd op de laatste plaats komen? Zou jij nu ook wel eens JA willen zeggen tegen jezelf en NEE tegen de dingen die je eigenlijk helemaal niet meer passen? Duidelijk willen hebben welke richting je nu echt op wil gaan én er dan ook helemaal voor gaan? Zodat jij nu ook eens dat gevoel van succes, trots en geluk gaat ervaren!

Jij bent de baas over jouw leven en wanneer jij de regie pakt, dan zul je zien dat de dingen die voor jou belangrijk zijn veel dichter bij zijn dan je altijd hebt gedacht.

Zeg JA tegen jezelf en maak jouw dromen waar!

Dromen_waarmaken.jpgEn Nu Doe Ik Het Echt! Is het coaching en trainingsprogramma waarin wij samen 3 maanden intensief aan de slag gaan. Individueel. Dus alle tijd en ruimte is er voor jou. Dat start met een Face Reading van 1,5 uur waarin direct duidelijk wordt wat je tegenhoudt. Zodat we van daaruit in één keer vooruit kunnen. Direct werken in de richting waar jij naartoe wil, in plaats van eerst maanden bezig zijn met werken aan stress, spanning en onzekerheid. Je gezicht is een directe afspiegeling van wie jij nu bent. Je talenten, je karaktereigenschappen én je valkuilen. Je gezicht toont jou en hoe jij jouw leven tot nu toe ervaren hebt. Door te analyseren wat ik zie en dit met jou te bespreken en vooral goed door te vragen, komen we direct tot jouw kern.

We brengen jouw kernwaarden, die als drijfveren in jouw leven dienen, in kaart. Door een goed inzicht in jouw waarden en hoe die voor jou werken, zorgen we ervoor dat jouw dromen en doelen goed in lijn lopen met wat voor jou belangrijk is.Je leert (mindfulness) meditatie en NLP vaardigheden die jou in staat stellen om het succes en resultaat te boeken dat jij voor ogen hebt. Zoals effectieve doelen stellen die als leidraad dienen naar je dromen. En ook technieken die jou helpen om in een optimale staat van zijn terecht te komen en vaardigheden waarmee jij jouw overtuigingen kunt veranderen. Op die manier creëer jij voor jezelf een mindset waarmee jij de uitdagingen in het dagelijks leven met vertrouwen aangaat. Iedere week hebben we samen een uur coaching, 12x in totaal, waarin ik je aanmoedig, ondersteun en help om door je uitdagingen te navigeren. Daarnaast geef ik je wekelijks oefeningen en opdrachten mee om zelf mee aan de slag te gaan. Ook sta ik dagelijks voor je klaar, wanneer je ergens vast loopt. Zo is dit traject eigenlijk een coaching & training in één.

Wat anderen zeggen

Als adviseur op gebieden waarbij de persoonlijke ontwikkeling van mensen een grote rol speelt vind ik het van groot belang zelf ook altijd in beweging te blijven. Daarin ben ik zeer actief. Mijn ongeduld, ervaring en actieve houding zorgen ervoor dat ik redelijk snel zie hoe “de hazen lopen” waardoor ik snel verveeld kan raken of vernieuwing mis bij interventies. Caspar heeft mij geboeid van het begin tot het eind en daarna. Hij kon zelfs tot een laagje komen waar ik niet zo snel iemand toe laat. Fantastisch hoe professioneel, met beide benen op de grond Caspar je kan helpen nóg verder te komen met nieuwe inzichten waardoor je weer verder kunt groeien. 
Armanda

Intensieve coaching:
En Nu Doe Ik Het Echt!

Dit is een traject waarin we intensief samenwerken en waarin ik graag mijn tijd en volledige aandacht aan jou besteed. Daarom begeleid ik maar een beperkt aantal klanten tegelijk. Dit start met een kennismakingsgesprek waarin ik kan beoordelen of jij een passende match bent voor dit traject.
Wil jij weten of dit het traject is voor jou? Plan dan nu een kennismakingsgesprek in. 

 • 3 maanden intensieve coaching.
 • Een Face Reading, waarin direct duidelijk wordt wat je tegenhoudt
 • Leren van mindfulness (meditatie) vaardigheden
 • Leren van verschillende NLP technieken
 • Via WhatsApp bereikbaar voor vragen en ondersteuning.
 • Jouw dromen, door jou werkelijk gemaakt.

Boek nu direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij.
Zijn wij een goede match dan start voor 1500,- incl. btw de reis naar jouw dromen!

 • Gemeente Noordwijk
 • Voor ieder 1
 • Goud [z] Waard
 • Marilou Event Support
 • Conn-x-e
 • Harteveld trainingen