Visie: Leven in Evenwicht

Evenwicht in Bewegen

Balans Praktijk Fysiotherapie en Acupunctuur Noordwijkerhout staat voor evenwicht in bewegen. We kunnen niet zonder bewegen en bewegen kan niet zonder evenwicht.

Uit Balans Zijn

Dat kan vrij direct zijn: Je struikelt en verstuikt je enkel.

Maar sluipt er vaak ook langzaam in: tijdens een drukke periode op je werk nemen pijn en stijfheid langzaam toe tussen je schouderbladen.

De Balans Herstellen

Je wil van deze klachten afkomen? Dan is het belangrijk om het evenwicht te herstellen, zodat je lichaam zich weer kan handhaven. Op die manier verdwijnen klachten en voorkom je klachten in de toekomst.

Evenwicht in Behandelen

In de praktijk betekent dit: er moet een evenwicht zijn in de behandeling. Er is een goede samenwerking nodig tussen jou en mij. We zullen er samen voor moeten zorgen dat jij jouw balans weer hervindt. Zo ga jij weer ongestoord verder met jouw leven.

In het dagelijks leven zijn er vele dingen die ons uit evenwicht kunnen brengen. Soms letterlijk en soms figuurlijk.  Veel hiervan kunnen we goed aan. Toch zijn er momenten waarop het mis gaat en ons evenwicht zich niet kan handhaven.  Er ontstaat een verstoring in het bewegen en dit leidt tot klachten.

 

 
Balans Praktijk ┬ę 2018 | PIXIT Ontwerpstudio & Yuzi