NLP

Sta in je Kracht en Leef je beste Leven!

Je wilt het beste in jezelf naar boven halen en alles uit het leven halen wat erin zit. Je wilt vol in het leven staan en de kracht vinden om je dromen en doelen waar te maken. En dat vooral op eigen kracht!
Maar ondertussen heb je een druk bestaan. Je bent de hele dag bezig met allerlei dingen die nog gebeuren moeten. Eigenlijk heb je meer het idee dat je geleefd wordt dan dat je zelf echt leeft. De regie over je leven? Die mis je. En wat er met jouw dromen en doelen gebeurd is? Dat weet je eigenlijk ook niet precies.

Eigenlijk mis je de juiste balans in het leven. Wanneer jij je balans gevonden hebt ben je in staat om je dromen en doelen waar te maken. Je weet hoe je in beweging komt en je weet welke richting je op wilt bewegen. Vanuit de verbinding met jezelf, richt jij jouw leven in.

En daar kom ik om de hoek kijken. Door middel van coaching help ik jou graag ontdekken hoe jij weer in beweging komt. Ik help jou, zodat jij weer overzicht krijgt. Je ontdekt wat je werkelijk belangrijk vindt in het leven en je neemt het heft weer in handen.

Jouw dromen en doelen zijn er om waargemaakt te worden.
Ik help jou, zodat jij in je Kracht gaat Staan!
Met mijn kennis van NLP, ACT en Mindfulness heb ik alles in huis om jou bij te staan op jouw pad. Vind je balans weer terug en jij bent in staat om je dromen en doelen te bereiken.

  • Gemeente Noordwijk
  • Voor ieder 1
  • Goud [z] Waard
  • Marilou Event Support
  • Conn-x-e
  • Harteveld trainingen