Training: Laat zien wat je waard bent!

Heb jij het gevoel dat je meer geleefd wordt dan dat je werkelijk leeft? Houdt de stress en drukte van alledag je op je plaats en weet je eigenlijk niet meer goed welke kant je op moet gaan?

Misschien heb je al een training mindfulness gedaan en heb je daar meer ruimte voor jezelf gevonden.

Je hebt de wens om dingen anders te gaan doen, maar je weet nog niet hoe. Je bent toe aan een volgende stap in je zelfontplooiing?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dan is de training Laat zien wat je waard bent! echt iets voor jou. In deze training ga je aan de slag met één van de meest belangrijke dingen in je leven: je waarden.
Je ontdekt jouw eigen unieke waarden en stap voor stap ga jij jouw waarden als leidraad gebruiken voor je leven en de keuzes die je in je leven maakt.

In deze training van 6 lessen gebaseerd op ACT en NLP ga je op ontdekkingsreis met jouw waarden. Je leert ze kennen, je vergroot je comfort zone en je leert je waarden na te leven.

Neem de regie terug over jouw leven. Zorg dat jij de teugels in handen neemt. Stel je doelen, stap voor stap en ontdek de wereld van jouw ongekende mogelijkheden!

Values are like fingerprintsAan het einde van de training heb jij:

  • Een stevige verbinding met jezelf en wat jij werkelijk belangrijk vindt in jouw leven.
  • Een grotere mentale flexibiliteit, die jou in staat stelt je dromen en doelen na te streven.
  • Een duidelijk actieplan over hoe jij jouw leven vorm gaat geven aan de hand van jouw waarden.

Laat zien wat je waard bent! is een training waarbij je zelf veel actief aan de slag gaat in het ontdekken en naleven van je waarden. 
Tijdens de training ga je aan de slag met verschillende oefeningen, zowel binnen de groep als thuis buiten de lessen om door middel van huiswerkopdrachten.

Waar: Balans Praktijk

Wie: De training is toegankelijk voor iedereen. Er is ruimte voor 8 deelnemers en de training gaat door bij tenminste 4 deelnemers.

Wanneer: De training start op vrijdag 13 mei 2022 om 19.00 uur. De eerste drie lessen zullen iedere week zijn, daarna de volgende drie lessen om de 14 dagen:
13-05; 20-05; 27-05; 10-06; 24-06; 08-07

Kosten: 280,- euro incl btw voor 6 lessen van 2,5 uur

 

Neem in 2022 echt de regie over jouw leven!

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meld je vandaag nog aan door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen
Vermeld daarbij: Aanmelding Training Laat zien wat je waard bent!
Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding

  • Gemeente Noordwijk
  • Voor ieder 1
  • Goud [z] Waard
  • Marilou Event Support
  • Conn-x-e
  • Harteveld trainingen