Fysiotherapie       

Waarom een Behandeling Fysiotherapie?

Houding en beweging zijn voor het leven onmisbaar. Een goede lichaamshouding en voldoende beweging voorkomen klachten. Ze houden je spieren en gewrichten soepel.  Fysiotherapie is het vak dat zich bezig houdt met problemen in houding en beweging. Behandelingen fysiotherapie helpen je weer op weg, wanneer bewegen moeilijk is.

Hoe gaat een fysiotherapeutische behandeling?

De Intake

Wanneer je voor het eerst bij mij terecht komt voor fysiotherapie, beginnen we met de intake. Ik stel je verschillende vragen over jouw klacht en dingen die daarmee te maken hebben. Door deze intake krijg ik een goed beeld van wat er aan de hand is. Hoe de klacht is ontstaan en welke factoren er allemaal meespelen.

Heb ik een verwijzing nodig?

Nee, voor fysiotherapie heb je sinds 2006 geen verwijzing nodig. Fysiotherapie is direct toegankelijk. Je hoeft dus niet eerst naar de huisarts. Maak direct een afspraak  met mij.

Medical taping

Wil jij je spieren beter laten presteren tijdens het sporten? Wil je makkelijker kunnen bewegen bij spier- en gewrichtsklachten?

Dan is Medical Taping echt iets voor jou. De elastische tape helpt je spieren beter te functioneren. Het voorkomt blessures en helpt bestaande blessures behandelen zonder dat je door de tape beperkt wordt in het bewegen.

Balans Praktijk ┬ę 2022 | Made by PIXIT Ontwerpstudio & Yuzi