Op zoek naar balans?

Voel je je moe, uitgeput en mis je de laatste tijd de voldoening in jouw leven? Misschien kijk je iedere keer reikhalzend uit naar het weekend of je vakantie. Een moment om weer even op te laden, zodat je daarna weer op de zelfde voet door kunt gaan. Door naar het volgende weekend. Eigenlijk brengt dat nooit wat je nodig hebt.

Je leven is constant in beweging, maar jij hebt vooral het gevoel dat je achter de feiten aanloopt en nooit bereikt wat je eigenlijk zou willen.

EvenwichtHoe zou het zijn als je in één avond inzicht krijgt in je balans?

Stel je voor dat je eens een avond stil staat bij hoe de balans verdeeld is in jouw leven. Dan zou je snel inzicht krijgen in je energielekken.  En daarmee het inzicht wat er veranderen moet. Zou dat je niet helpen om er weer mee aan de slag te gaan en de balans te herstellen?

Een evenwichtig leven beslaat meerdere gebieden.

Voor een leven waarin jij je goed, gelukkig en voldaan voelt is het belangrijk dat verschillende gebieden in je leven voldoende aandacht krijgen.
Wanneer je bijvoorbeeld al je aandacht op je werk richt en vrienden & sociale contacten teveel uit het oog verliest, dan ga je daar last van krijgen. Je put jezelf uit. Je merkt dat je leven niet de voldoening geeft zoals jij het voor ogen had.

Welke gebieden zijn voor jou van waarde?

Carrière, recreatie/interesses, familie, gezondheid, educatie/ontwikkeling…
Iedereen kent ze en iedereen geeft er een andere invulling aan. Sommige zullen voor jou niet zo belangrijk zijn op dit moment en andere juist weer heel belangrijk.

Waar lekt je energie?

Is één zo’n onderwerp voor jou erg belangrijk, terwijl het niet de aandacht krijgt die het verdient, dan zit daar een energielek.
Net als wanneer een thema voor jou niet belangrijk is, maar het wel veel aandacht krijgt.

Ik ben Caspar van der Poel. Caspar

Wanneer de balans goed is hoeven klachten je niet in de weg te staan en ben jij in staat om jouw dromen waar te maken .

Een leven met migraine-hoofdpijn zorgt ervoor dat ik zelf aandacht besteed aan mijn balans. Wat mij daarbij helpt is:

  • Weten wat voor mij belangrijk is.
  • Weten waar ik mijn energie in stop.
  • Tijdig mijn rust en meditatiemomenten pakken.

Zo heb ik altijd de energie om mijn dromen en doelen waar te maken.

Dankzij mijn achtergrond als fysiotherapeut en acupuncturist, aangevuld met vele trainingen en opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zoals NLP, Mindfulness & ACT, weet ik uitstekend te helpen bij hoe jij jouw evenwicht weer terug vindt.

Jouw route terug naar Evenwicht.

In deze workshop gaan we in een kleine groep aan de slag met verschillende mindfulness en ACT oefeningen. Deze helpen je inzicht te krijgen in wat je energie geeft en waar je energie weglekt. Je leert hoe je de balans opmaakt over jouw waardengebieden en wat je vervolgens kunt doen om er weer een goede harmonie in te brengen. Daarbij leer je eenvoudige meditatie technieken die je direct in je dagelijks leven toe kan passen.

Jouw kompas naar balans!

Zo krijg jij met deze workshop een mooi kompas in handen dat je iedere keer weer helpt te navigeren naar jouw evenwicht. Een kompas dat jou steeds weer laat zien waar je bij mag sturen om op koers te blijven.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kompas 2Een kompas naar Balans!

Vind jouw evenwicht tijdens deze workshop.

Waar: Balans Praktijk, in het gezondheidscentrum op het Via Antiqua in Noordwijkerhout

Wie: De workshop is toegankelijk voor iedereen. Er is ruimte voor 8 deelnemers per training.

Wanneer: nieuwe data volgen. 

Kosten: 50,- inclusief btw.

 

  • Gemeente Noordwijk
  • Voor ieder 1
  • Goud [z] Waard
  • Marilou Event Support
  • Conn-x-e
  • Harteveld trainingen