Workshop: Neem het heft in handen in tijden van crisis

Heb jij ook het gevoel dat jouw keuzes beperkt worden door de huidige situatie? Heb je het idee op dit moment niet verder te kunnen/vast te zitten?

Grote kans dat je dan met je aandacht meer zit bij de problemen die er nu zijn. 

En wanneer je geest gevuld is met problemen, dan is het ontzettend moeilijk om weer in beweging te komen en een oplossing te vinden. 

Vaak help je jezelf al een heel eind op weg door een paar goede vragen te stellen, die je helpen om juist weer naar mogelijkheden te kijken.

Verander je positie en vergroot je flexibiliteit

In deze workshop leer je hoe de posities van oorzaak en gevolg bepalen of jij tot actie kunt overgaan. Je leert om je positie te veranderen, naar een positie waarin jij jouw eigen mogelijkheden vergroot.

Je verplaatst je blik van denken in problemen naar denken in mogelijkheden en vergroot zo je flexibiliteit.
Na deze workshop ben jij in staat om ook in tijden van crisis zelf de regie te houden over jouw leven.

En het mooie is, dat kan gewoon vanuit je eigen huis, want deze workshop bied ik jou digitaal aan.

Daarnaast werk ik in deze workshops alleen met kleine groepen, tot max 5 deelnemers. Op die manier is er alle ruimte voor jou en jouw verhaal.

De workshop: Neem het heft in handen

Waar: Gewoon lekker thuis achter jouw bureau.

Wie: Voor iedereen die nu het gevoel heeft vast te zitten / niet verder te kunnen door de huidige situatie.

Wat: Een 2 uur durende online workshop voor max. 5 deelnemers per keer.

Wanneer: planning volgt nog. 

Kosten: 50,00 euro incl. btw

Kom nu in actie

Bel/App me op 06-19963803 voor meer informatie of om direct aan de slag te kunnen samen met mij.

Wat anderen zeggen over de workshop

Bij Caspar heb ik de workshop ‘neem het heft in eigen handen in tijden van crisis’ gevolgd. Ik had nog nooit eerder op deze manier coaching gehad (online) maar Caspar zorgde gelijk voor een goede sfeer. We zaten in een kleine groep waardoor er genoeg ruimte was voor iedereen die vragen had of een verhaal wilde vertellen. Caspar stelt de juiste vragen en luistert heel goed. Door de coaching ben ik weer in actie gekomen en heb ik opnieuw bekeken waarom ik begonnen ben met ondernemen. Het heeft mij verder geholpen op dit moment en ik raad het zeker aan. Bedankt, Caspar!
- Anke

Bij deze wil ik iedereen Caspar aanbevelen. Hij weet je goed te motiveren en stimuleren om meer uit jezelf en je organisatie te halen.
Caspar stelt de juiste vragen zodat je weer tot de kern van je zelf kan komen. En dan voornamelijk denken in het willen en niet moeten houding.
Wil je weer weten waarom je het ook alweer allemaal deed? Dan kan je bij Caspar een heel eind komen.!
- Annechien

Vorige week heb ik bij Caspar de workshop 'neem het heft in eigen handen in tijden van crisis' gevolgd met een klein gezelschap. Voor deze online coaching werkte dit heel goed. We kregen de ruimte om ons eigen verhaal te vertellen, wat heel veilig voelde.
Caspar was een fijne gespreksleider en coach. Ook zetten deze workshop ons gelijk aan om aan de slag te gaan en dus het heft echt in eigen handen te nemen.
Dit gaf mij weer vertrouwen voor de komende tijd en zetten ons aan het denken waarom we ook al weer doen wat we willen doen!
-Elise

De Trainer

Caspar van der PoelIk ben Caspar van der Poel en als Coach & Trainer help ik jou om er nu echt voor te gaan. Jij hebt doelen en dromen die je wilt verwezenlijken. Dat boek dat je zo graag wilt schrijven. Of je eigen bedrijf. Wat het voor jou ook is, het is het waard om er helemaal voor te gaan.

Aandacht voor jezelf en wat jij werkelijk belangrijk vindt in het leven. Duidelijke doelen stellen. Mindfulness en actie ondernemen. Ben jij er klaar voor om ervoor te gaan? Neem dan direct contact met mij op.

Bel 06-19963803 dan kunnen we bespreken hoe ik jou kan helpen je dromen waar te maken.

  • Gemeente Noordwijk
  • Voor ieder 1
  • Goud [z] Waard
  • Marilou Event Support
  • Conn-x-e
  • Harteveld trainingen